Park Place, south yarra

Concept
About

ABOUT Park Place, south yarra

Two additional levels were required to an existing double story South Yarra residence: a subterranean wine cellar and a third story master bedroom. A redesign of the internal configuration was also necessary to take advantage of views towards Fawkner Park. Our design involved reorienting the kitchen and living zones into a streamlined open plan, visually linking the spaces to the park, as well as creating a connection to the new roof top garden above the garage. Expansive green views were provided to the new master bedroom a via double height void located above the lounge. An 'aquarium wall' divided the living zones and provided a meditative ambience to the space. A new lift core connected all levels of the dwelling and access to the expansive wine cellar.